Uudiskohteen sisustussuunnittelu

Kaipaatko apua tilojen käytön suunnitteluun ja pintamateriaalien valintaan? Onko sisustaminen, värien ja materiaalien valinta tai valaistuksen suunnittelu sinulle vierasta? Suunnitellaan yhdessä kodistasi harmonien ja tyylikäs kokonaisuus – ja luonnollisesti sinun näköisesi!

Palveluun kuuluu 1-3 käyntiä kohteessa, tarve- ja ideakartoitus (haastattelu), suunnitelma, sen esittely ja muutokset, piirustukset sekä materiaalimallit. Aloituskäynnillä kartoitetaan budjetti sekä toiveita ja tarpeita sisustukseen: esimerkiksi kalustus, pinnat, tekstiilit, värit ja valaistus. Tämän jälkeen saat kirjallisen sisustussuunnitelman kohteesta.

Projektin aikana pidän säännöllisesti yhteyttä ja käyn kohteessa, joten asiakkaanani pysyt ajan tasalla. Huolehdin, että projekti etenee sovitun budjetin puitteissa. Pyydän arvioitavaksesi tarjouksen suunnittelemastani sisustusratkaisusta.

Hinta

Aloituskäynti sisustussuunnittelukohteessa ja kirjallinen sisustussuunnitelma 74€/h (sis alv 24 %).
Uudiskohteen sisustussuunnittelu: esim. pinnat ja värit, kiintokalusteet. Hinta määräytyy suunnittelun laajuudesta, alkaen 620€ (sis. alv 24 %).